HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Zadelstuk

Welk type zadelstuk u ook nodig heeft voor het maken van verbindingen in uw luchtkanalen, Goudriaan metaalwarenfabriek maakt het voor u op maat, ook in enkele stuks. Wij vervaardigen alle denkbare hulpstukken voor luchtkanalen zoals zadelstukken, broekstukken, dakkappen en dakopstanden.

Montagevriendelijk hulpstuk

Omdat GMF uw zadelstuk exact op maat produceert is het een montagevriendelijk hulpstuk om een buisaftakking te maken waarbij de aftakkende maat groter kan zijn dan de doorgaande buismaat. Ook als aftakstuk op een rechthoekig kanaal is een zadelstuk een oplossing waarbij de instroming in het hoofdkanaal onder ieder gewenste hoek kan plaatsvinden.

Maatwerk in zadelstukken

GMF is de specialist in maatwerk in luchtkanalen en hulpstukken. Op basis van een aangeleverde technische tekening produceren wij ieder gewenst hulpstuk met onze computergestuurde CAD/CAM plasmasnijmachine. Wij zijn ingesteld op productie van kleine series of enkele stuks en kunnen daardoor snel en flexibel inspelen op uw wensen.

Meer weten over de mogelijkheden voor een speciaal zadelstuk?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden om een zadelstuk op maat te produceren kunt u contact opnemen via het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen