HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Ventilatiekanaal

Zoekt u voor de aanleg van een luchtbehandelingssysteem een ventilatiekanaal dan biedt GMF u ruime keuze uit spiraalbuizen en bijbehorende hulpstukken. Ook ventilatieroosters of andere hulpstukken voor ronde of rechthoekige ventilatiekanalen worden geleverd volgens standaardspecificaties of speciaal op maat gemaakt.

Specialist in ventilatiekanalen

Welk ventilatiekanaal u ook zoekt, rond of rechthoekig, GMF produceert het voor u. Uw technische tekening vertalen wij naar onze computergestuurde CAD/CAM plasmasnijmachine. Door zorgvuldig en precies snijden, zetten, walsen, puntlassen en felsen leveren wij een perfect passend product tegen een concurrerende prijs.

Speciaal voor kleine oplages

Met moderne machines, vakbekwame medewerkers en een goed geoutilleerde werkplaats richt GMF zich vooral op de productie van kleine oplages ventilatiekanalen en toebehoren. Daarom kunnen wij flexibel werken en op korte termijn inspelen op wensen en behoeften van onze klanten. Daarmee is de voortgang van een project gewaarborgd.

Meer weten over ventilatiekanalen van GMF?

Voor nadere informatie over ventilatiekanalen van Goudriaan Metaalwaren kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen