HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Spirobuis

Voor spirobuis in alle standaarmaten vindt u bij GMF een uitgebreid assortiment. Ook bijbehorende hulpstukken zijn in een groot aantal standaardmaten leverbaar. Naast spirobuis produceert en levert GMF ook ronde en rechthoekige luchtkanalen en componenten voor alle denkbare luchtbehandelingssystemen.

Spiraalbuizen en hulpstukken

Vrijwel ieder luchtbehandelingssysteem maakt gebruik van spirobuis, of het nu gaat om verwarming, koeling, ventilatie, bevochtiging of zuivering. Bij GMF vindt u niet alleen spirobuis maar ook alle denkbare ronde en rechthoekige kanalen en hulpstukken voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen.

Hulpstukken op maat

Voor speciale oplossingen en toepassingen kan GMF maatwerk leveren. Wij vertalen uw technische tekening naar onze computergestuurde CAD/CAM plasmasnijmachine en zorgen voor perfect maatwerk. De ervaren en deskundige medewerkers in onze goed geoutilleerde werkplaats zijn gewend om nauwkeurig maatwerk te leveren.

Meer weten over spirobuis en andere luchtkanalen?

Voor nadere informatie over spirobuis en andere luchtkanalen met bijbehorende hulpstukken kunt u contact opnemen via het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen