HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Spiraalpijp

Goudriaan Metaalwarenfabriek GMF levert een compleet assortiment spiraalpijp in alle voorkomende afmetingen en specificaties. Naast spiraalpijp leveren wij ook de hulpstukken die voor aanleg van een compleet luchbehandelingssysteem nodig zijn. Waar nodig maken wij speciale hulpstukken op maat volgens technische tekening.

Spiraalpijp en andere luchtkanalen

Naast het uitgebreide assortiment spiraalpijp levert GMF ook een compleet assortiment ronde kanalen in standaardmaten. Ook voor rechthoekige luchtkanalen bent u bij GMF aan het juiste adres. Alle rechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat gemaakt, net als bijbehorende hulpstukken zoals regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden.

Speciaalproducten

GMF is niet alleen leverancier van spiraalpijp maar vervaardigt ook alle denkbare speciaalproducten die voor een compleet luchtbehandelingssysteem nodig zijn. Vormstukken, plenums en andere speciaalproducten vervaardigen wij op maat volgens tekening. GMF levert precisiewerk, niet alleen door het moderne machinepark maar vooral dankzij de kennis en jarenlange ervaring van onze medewerkers.

Meer weten over spiraalpijp en andere producten voor luchtkanalen?

Voor nadere informatie over mogelijkheden, prijzen en levertijden van spiraalpijp en andere producten voor luchtkanalen kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen