HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Spiraalbuis

Welke spiraalbuis u ook zoekt voor uw ventilatie- of luchtbehandelingssysteem GMF levert alle voorkomende soorten en maten. Naast een groot assortiment spiraalbuis leveren wij ook alle benodigde hulpstukken voor uw installatie. Ook voor rechthoekige en ronde luchtkanalen met bijbehorende hulpstukken kunt u natuurlijk bij GMF terecht.

Hulpstukken spiraalbuis

GMF biedt u naast standaardmaten voor spiraalbuis en bijbehorende hulpstukken ook de mogelijkheid om volgens speciale wensen op maat voor u te produceren. Met onze moderne computergestuurde plasmasnijmachines zijn onze medewerkers in staat om exact volgens door u aangeleverde technische tekening te werken.

Specialist in speciale producten

GMF heeft zich volledig ingesteld op het vervaardigen van maatwerk. Daardoor zijn wij zeer flexibel en in staat om op korte termijn te reageren op uw wensen. Voor speciaalproducten in spiraalbuis kunnen wij daarom niet alleen flexibel reageren maar ook tegen concurrerende prijzen leveren.

Meer weten over spiraalbuis van GMF?

Voor nadere informatie over spiraalbuis en andere producten voor luchtkanalen kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen