HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Luchttechniek

In de luchttechniek maakt ieder luchtbehandelingssysteem, voor koeling, verwarming, ventilatie, zuivering, bevochtiging gebruik van spiraalbuizen en hulpstukken. GMF Goudriaan Metaalwaren is de specialist op het gebied van luchtkanalen en hulpstukken met name waar het gaat om op maat gemaakte speciaalproducten.

Servobestuurde regelklep

Een regelklep is meestal handbediend maar kan ook worden uitgevoerd met een servomotor zodat de regelklep vanuit een regelsysteem wordt aangestuurd. Ook speciale uitvoering van regelkleppen met een kunststof klepblad voor luchtdichte afwerking of met een bordelrand voor directe montage op een kanaalstuk is mogelijk.

Maatwerk in hulpstukken voor luchtkanalen

Naast regelkleppen produceert GMF op maat alle voorkomende hulpstukken voor luchtkanalen. Voor ronde kanalen leveren wij standaard regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden. Voor vierkante luchtkanalen worden alle hulpstukken op maat volgens tekening gemaakt in ons moderne machinepark.

Meer weten over een regelklep die u zoekt?

Voor nadere informatie over een regelklep of andere specials voor luchttechniek kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen