HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Metaalwarenfabriek

Goudriaan Metaalwarenfabriek GMF heeft zich gespecialiseerd in de levering en productie van luchtkanalen en hulpstukken voor alle voorkomende ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Als metaalwaren fabriek zijn wij de specialist in hulpstukken voor deze systemen, met name als het gaat om enkele stuks of kleine series speciaal op maat gemaakte hulpstukken.

Specialist in luchttechniek

Metaalwarenfabriek Goudriaan richt zich vooral op de productie van speciaalproducten voor luchtbehandelingskanalen. In onze metaalwaren fabriek werken onze vakmensen met een modern machinepark in een goed geoutilleerde werkplaats en zijn gewend om in kleine oplages te produceren. We kunnen daarmee flexibel inspelen op wensen van onze klanten en in onverwachte situaties met snelle levering zorgen voor de voortgang van projecten.

Specials voor luchtkanalen

GMF maakt vormstukken, plenums en andere specials voor luchtbehandelingssystemen op basis van technische tekeningen of in samenspraak met opdrachtgevers. Op basis van onze vakkennis en ervaring zijn wij in staat om met het moderne machinepark van onze metaalwaren fabriek precisiewerk te leveren.

Meer weten over de mogelijkheden van metaalwarenfabriek Goudriaan?

Voor nadere informatie over producten, prijzen en levertijden of algemene informatie over ons bedrijf kunt u contact opnemen via het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen