HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Luchttechniek

In de luchttechniek maakt ieder luchtbehandelingssysteem, voor koeling, verwarming, ventilatie, zuivering, bevochtiging gebruik van spiraalbuizen en hulpstukken. GMF Goudriaan Metaalwaren is de specialist op het gebied van luchtkanalen en hulpstukken met name waar het gaat om op maat gemaakte speciaalproducten.

Luchtkanalen voor luchttechniek

Als toeleverancier op het gebied van luchttechniek is GMF gespecialiseerd in de fabricage van ronde en vierkante luchtkanalen en bijbehorende hulpstukken. Voor een compleet ventilatie- of luchtbehandelingssysteem staat ons moderne machinepark ter beschikking om kwaliteitsproducten op maat te vervaardigen.

Alle componenten voor luchttechniek

Naast op maat vervaardigde vierkante luchtkanalen vervaardigt GMF ook alle noodzakelijke hulpstukken zoals bochten, verbindingen, verloopstukken, zadelstukken, dakkappen, dakopstanden en plenumboxen. Voor kwaliteit in maatwerk bent u bij GMF aan het juiste adres.

Meer weten over systemen voor luchttechniek?

Voor nadere informatie over onze standaardproducten en onze specials voor luchttechniek kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen