HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Luchtbehandelingskanalen

GMF produceert en levert alle mogelijke soorten en maten luchtbehandelingskanalen, zowel ronde als rechthoekige. Luchtbehandelingskanalen voor verwarming, ventilatie, koeling, bevochtiging en zuivering worden zowel volgens standaardspecificaties als op maat vervaardigd door vakspecialisten.

Ook hulpstukken voor luchtbehandelingskanalen

Naast de ronde en rechthoekige luchtbehandelingskanalen levert GMF ook alle denkbare hulpstukken zoals regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden. Ook speciaalproducten zoals plenumboxen en vormstukken worden in onze machines op maat vervaardigd, volgens aangeleverde technische tekening.

Maatwerk in luchtbehandelingskanalen

GMF is gespecialiseerd in het maken van maatwerk, zowel voor kanalen als hulpstukken. Met moderne machines en een goed geoutilleerde werkplaats zijn wij in staat om flexibel in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Bij GMF vindt u de specialisten in componenten voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen die u snel en tegen scherpe prijzen van dienst zijn.

Meer weten over luchtbehandelingskanalen van GMF?

Voor nadere informatie over producten, prijzen en levertijden van luchtbehandelingskanalen kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen