HomeContact en adresgegevens SitemapRechthoekige luchtkanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd, Rechthoekige luchtkanalen
Rechthoekige luchtkanalen
Alle voorkomende hulpstukken zoals; regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen en dakopstanden
Ronde luchtkanalen
Ronde luchtkanalen
GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials Speciale producten
Speciale producten


Luchtafvoer

Voor luchtafvoer in woningen, kantoren of industriŽle gebouwen produceert en levert GMF alle benodigde luchtkanalen en hulpstukken. GMF levert een groot assortiment ronde kanalen en spiraalbuis in standaardmaten en maakt rechthoekige kanalen voor luchtafvoer op maat. Hetzelfde geldt voor hulpstukken als doorvoeren, kleppen, deksels en kappen.

Ronde en rechthoekige luchtafvoer

Voor ronde luchtkanalen voor luchtafvoer levert GMF standaardproducten in alle maten. Ook alle bijbehorende hulpstukken zoals verbindingen, verloopstukken, regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, bochten, dakkappen zijn leverbaar in diverse maten. Rechthoekige kanalen worden zonder uitzondering op maat geproduceerd.

Specialist in maatwerk

Goudriaan Metaalwarenfabriek GMF heeft zich gespecialiseerd in de productie van maatwerk kanalen voor luchtafvoer. Uw technische tekening vertalen onze medewerkers snel naar onze computergestuurde CAD/CAM plasmasnijmachine. Ook voor handwerk van enkele stuks kunt u bij ons terecht. Wij zijn ingesteld op flexibel reageren op de wensen van onze klanten.

Meer weten over componenten voor luchtafvoer?

Voor nader informatie over producten, prijzen en levertijden van componenten voor luchtafvoer kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.
Populaire zoektermen:

Luchtkanaal, Luchttechniek, Regelklep, Ventilatiekanaal, Luchtafvoer, Metaalwarenfabriek, Spirobuis, Spiraalpijp, Spiraalbuis, Zadelstuk, Luchtbehandelingskanalen